Pool: ezt mondta Rodgers Gerrard elcsúszása után

Vágólapra másolva!
2015.10.15. 19:58
Steven Gerrard, a Los Angeles Galaxy angol játékosa nemrég megjelent könyvében megírta, mi hangzott el a Liverpool öltözőjében a 2013–2014-es Premier League-szezon bajnoki címe szempontjából kulcsfontosságú Pool–Chelsea mérkőzés szünetében, azt követően, hogy Demba Ba Gerrard elcsúszását követően előnyhöz juttatta a londoniakat.

A Liverpool 0–1-re állt, de nyernie kellett volna a találkozón, az emlékezetes Gerrard-elcsúszás pedig a mai napig kísérti a játékost és a klub szurkolóit. a mai napig kísérti a játékost és a klub szurkolóit.

„Tudtuk, milyen fontos a meccs, mindent meg akartunk tenni, de a Chelsea erős volt. Aztán elcsúsztam. A szünetben az öltözőben mindenki némán ült – írja Gerrard az önéletrajzi könyvében. – Brendan Rodgers a társaimra nézett, rám mutatott. »Nézzétek, ha van, akiért küzdeni érdemes, az ő. A kapitányotoknak szüksége van rátok, most jött el az idő arra, hogy visszafizessétek, amit a Liverpoolért tett. Ő legenda, sokszor kihúzta a csávából a csapatot, és a lehetetlen helyzetekben is talált megoldást. Ideje törleszteni. Van rá negyvenöt percetek.« Aztán rám nézett, és azt mondta, felejtsem el, ami történt, bárkivel előfordulhat, nyerjük meg a meccset.”

A Chelsea végül 2–0-ra nyert, a Liverpool két ponttal lemaradt a bajnoki címet megszerző Manchester Citytől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik