Liverpool: „Bogdán mentette meg Rodgerst” – 10 komment Angliából

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.24. 10:07
null
Bogdán már becenevet is kapott a szurkolóktól (Fotó: Reuters)
Mint beszámoltunk róla, az angol Ligakupa harmadik fordulójában a Liverpool tizenegyesrúgásokra kényszerült a negyedosztályú Carlisle United ellen. A „vörösöket” Bogdán Ádám mentette meg, aki azonnal elnyerte a Pool-drukkerek szimpátiáját. Íme, 10 komment a Liverpool Facebook-oldaláról, avagy így látják az angolok szurkolói!

 

1. „Szánalmas teljesítmény. Egy negyedosztályú csapat ellen szenvedtünk. Egyetlen pozitívuma volt a meccsnek: Bogdán. Gratulálok!” (Ashvir Hiralal)

2. „Mignolet, kérlek, tanulj Bogdántól! Nem kell állandóan kirohanni és öklözni…” (Pujan Karmacharya Shrestha)

3. „Bogdán Ádám, a játékos, aki megmentette Brendan Rodgers állását…” (Geof Frey)

4. „Bogdánt a kezdőbe, Mignolet-t a padra, ilyen egyszerű ez.” (Slim Jim Kyambe)

5. „Ideje lenne felébredni! Ki kell rúgni Rodgerst, a helyére jöhet Carlo Ancelotti. Nézni is rossz volt az egészet, Bogdán volt a megmentőnk.” (Rossali Yunos)

6. „Két dolog biztos a mai meccs után: Bogdánt a bajnokságban is a kezdőcsapatba kell rakni, és ki kell rúgni Brendan Rodgerst.” (Peter Johnson)

7. „Sokan sírtak az átigazolási idényben, hogy nem így kellett volna, de most már egyértelmű, Bogdán volt a legjobb igazolásunk. Jelen pillanatban a liga legjobb kapusa, egyértelmű, a kezdőben a helye!” (Matt Rigby)

8. „Szép volt, Ádám! Brendan Rodgers tartozik neked egy hatalmas köszönettel…” (Rob Uttley)

9. „Várható volt, hogy ez lesz, már a Boltonban látni lehetett, igazi klasszis! Ha én lennék Mignolet, nem aludnék túl jól ma éjszaka…” (James Butler)

10. „Ginger Buffon!” – azaz nyersfordításban vörös Buffon (Deon Flanagan)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik