Liverpool: Londonból igazoltak kapust Mignolet helyére

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.08.05. 15:25
null
Adrián hat év után hagyta el a West Ham Unitedet (Fotó: AFP)
A legutóbb a West Ham Unitednél védő Adrián kettő plusz egy éves szerződést írt alá a Liverpoolnál – jelentette be a Premier League ezüstérmese. A 32 éves kapus, aki 125 bajnokin szerepelt az angol élvonalban, ingyen igazolt Jürgen Klopp csapatához.

 

„Igazán boldog vagyok. Boldog vagyok, mert végre itt lehetek ennél a nagyszerű klubnál. Rendkívül ambiciózus vagyok, azért jöttem, hogy a létező összes trófeát elhódítsam a Liverpoollal és megpróbáljam magamból és Aliból (Alisson Becker) a lehető legjobbat kihozni” – nyilatkozta a Liverpool FC hivatalos honlapján Adrián.

Érdekesség, hogy a 32 éves kapusért eddigi pályafutása során még egyszer sem kellett átigazolási díjat fizetni, 2013-ban előző csapata, a West Ham United is ingyen szerződtette, miután lejárt a szerződése nevelőegyesületénél, a Real Betisnél.

Adrián az első három évében alapember volt a londoniaknál, majd sérülésektől is hátráltatva fokozatosan kiszorult a csapatból, a 2018–2019-es idényben már csak öt tétmérkőzésen, két FA-kupa- és három Ligakupa-találkozón jutott szóhoz Lukasz Fabianski mögött.

A Liverpool a vasárnapi Community Shield-mérkőzés után jelentette be, hogy eddigi cserekapusa, Simon Mignolet távozik a klubtól.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik