Liverpool: Alexis Sánchezt akartuk, erre Balotelli jött – Rodgers

Vágólapra másolva!
2016.01.17. 19:42
Brendan Rodgers, a Liverpool labdarúgócsapatának volt menedzsere a Sky Sports Goals on Sunday című műsorában elmondta, hogy nem kapott szabad kezet az Anfielden, amikor átigazolásokról kellett dönteni.

Rodgers elmondása szerint a Liverpoolnál a menedzsernek a vezetőség tagjaival kellett közösen dönteni, mielőtt lépéseket tettek volna az átigazolási piacon.Rodgers elmondása szerint a Liverpoolnál a menedzsernek a vezetőség tagjaival kellett közösen dönteni, mielőtt lépéseket tettek volna az átigazolási piacon.

„Nem mondhatom, hogy egyszemélyi felelősségem lett volna átigazolási ügyekben – az igazolások mindig közös döntés eredményeképpen születtek meg. Nem feltétlenül az enyém volt az utolsó szó. Óriási szükségünk lett volna egy olyan játékosra, aki nagyon intenzív letámadásra képes elöl, ugyanúgy, mint Luis Suárez. Nagy csapás volt, amikor azt hittük, megszerezzük Alexis Sánchezt – ő képes lett volna ugyanerre, ugyanazt az agresszivitást hozta volna –, és lemaradtunk. Én úgy gondoltam, hogy ezek után nem egy Mario Balotellihez hasonló típusú játékosra van szükségünk, de jött az átigazolási időszak vége, nem találtuk a megfelelő csatárt, a tulajdonosok pedig úgy gondolták, hogy Mario megszerzése megfelelő húzás lehet, egy olyan játékos jön, aki fejlődőképes” – vélekedett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik