Liverpool: ajánlatot tesznek a Bayern szélsőjéért - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.06. 16:03
null
Shaqirinek (balra) Robbennel, Ribéryvel és Götzével is meg kell küzdenie a csapatba kerülésért – lehet, hogy inkább távozik <br />(Fotó: bundesliga.com)
A Sky Sports információi szerint az angol Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapata érdeklődik Xherdan Shaqiri, a Bayern München szélsője iránt.

Shaqiri 2012 óta a bajorok játékosa, de Arjen Robben, Franck Ribéry és Mario Götze mellett csak elvétve kap lehetőséget Pep Guardiolától, azóta mindössze 26 alkalommal volt a kezdőcsapat tagja, ebben a szezonban csupán háromszor.

„Shaqiri nagyon szívesen költözne Liverpoolba, mert ott rendszeres játéklehetőséghez jutna – mondta Ray Parlour korábbi futballista, a Sky Sports jelenlegi szakértője. – Bár alacsony játékos, a Liverpoolnál ez nem jelentene problémát.”

„Még csak huszonhárom éves, rengeteg fejlődési lehetőség van benne. Remek igazolás lenne, mivel fiatal kora ellenére tapasztalt, sokat játékban lévő labdarúgó, aki az egy az egy elleni szituációkat nagyon jól oldja meg. Igaz, hogy a védekezésén van még mit javítani, de rengeteg helyzetet alakít ki. A Liverpoolnak nem lesz könnyű dolga, ha meg akarja szerezni, de jó esélye van rá.”

A Sky Sports szerint azonban a legvalószínűbb az, hogy a „vörösök” a télen szerződtetik a svájci szélsőt és fél évre kölcsönadják az Internek, mivel az olaszok szintén érdeklődnek iránta, de rövid távú céljaik (felzárkózás a Serie A-ban) segítése érdekében benne lennének ebben a forgatókönyvben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik