Liverpool: a „vörösök” hatot szórtak bemelegítésként

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.11. 20:06
null
Mosolyoghat Jürgen Klopp, csapata sima győzelemmel hangolt a folytatásra (Fotó: AFP)
A Premier League élén álló Liverpool a másodosztályú Blackburn Rovers elleni felkészülési mérkőzéssel hangolt a bajnokság jövő héten esedékes folytatására. A „vörösök” 6–0-s győzelmet arattak.

 

Sadio Mané már a tizedik percben megszerezte a vezetést a hazaiaknak – az Alex Oxlade-Chamberlain lövése után kipattanó labdát továbbította közelről a kapuba. Nem sokkal később Naby Keita duplázta meg az előnyt Minamino Takumi átadása után, majd a japán játékos is betalált Mané centerezését követően.

A fordulás után Joël Matip is eredményes volt közelről, illetve a két 18 éves fiatal, Ki-Jana Hoever és Leighton Clarkson is szerzett egy-egy szép gólt, így kialakítva a 6–0-s végeredményt.

A felek az Anfielden, természetesen zárt kapuk mögött játszották le a találkozót. A Liverpool tíz nap múlva a városi rivális Everton ellen folytatja a járványhelyzet miatt félbeszakított Premier League küzdelmeit, sőt, ezen a meccsen akár be is biztosíthatja a bajnoki elsőségét, ha a Manchester City szerdán vereséget szenved az Arsenaltól.

null

null


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik