Liverpool: A nagyobb célokhoz igazolni kell - Gerrard

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.15. 11:17
Steven Gerrard, a Liverpool labdarúgócsapatának ikonja reméli, hogy a klub tulajdonosai szabad kezet – mellé pedig sok pénzt – adnak a menedzsernek, Brendan Rodgersnek a nyári átigazolási piacon.

„Remélem, hogy a tulajdonosok Brendannal képzelik el a jövőt, és a nyáron megadják a lehetőséget neki a keret további megerősítésére. Nem volt rossz szezonunk, figyelembe véve, hogy Luis Suárez személyében a világ egyik legjobb csatára távozott tőlünk a nyáron, illetve Daniel Sturridge milyen sokszor hiányzott sérülés miatt. Van egy tehetséges mag, de igazolni kell, hogy nagyobb célokért küzdhessen a csapat” – mondta a távozó Steven Gerrard. Steven Gerrard.

A középpályás szerint fontos, hogy a klubnak sikerüljön hosszabbítani két fiatal tehetségével, Raheem Sterlinggel és Jordon Ibe-val. Gerrard az utolsó hazai mérkőzését játssza szombaton a Crystal Palace ellen, a szezon végén a Los Angeles Galaxyhez igazol az Egyesült Államokba. Na, ez az, amit Liverpoolban öt szezon alatt 202 meccset játszó korábbi ír válogatott Ray Houghton szerint majd nagyon megbán az angol együttes.

„A Manchester United példáját kellett volna követni. Van Gaal látta, hogy mennyire fontos szerepkört töltött be Giggs a csapaton belül, így segédedzőnek választotta. Tudom, hogy Gerrard nem volt kész az edzőségre, de nem hiszem, hogy a Liverpool egyáltalán felajánlott volna bármilyen pozíciót neki. Tapasztalatával és a klub iránti szenvedélyével sokat segíthetett volna” – kesergett Houghton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik