Leicester: Vardy halálos fenyegetéseket kap Ranieri távozása óta

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.03.21. 11:00
A Premier League-ben szereplő Leicester City futballistája, Jamie Vardy halálos fenyegetéseket kap azóta, hogy elterjedt a hír, tevékeny szerepe volt a korábbi menedzser, Claudio Ranieri menesztésében.

A 30 éves válogatott támadó elárulta, zaklatták már a közösségi médián keresztül vagy amikor sétált az utcán, felesége autóját pedig többször is leszorították az útról.

A klub február 23-án menesztette az együttest tavaly a csodaszámba menő bajnoki címig vezető olasz szakembert, miután mindössze a 17. helyen álltak a bajnoki tabellán, a kiesés ellen küzdve. A döntés után sokan úgy gondolták, Vardy szava is közrejátszott Ranieri kirúgásában.

A menesztés után több játékos – és a korábbi segítőből lett utód, Craig Shakespeare is – cáfolta, hogy a csapat fellázadt volna az olasz tréner ellen.

„Szörnyű ez az egész – mondta Vardy a BBC-nek. – Olvastam egy olyan verziót, hogy a menesztés előestéjén, a Sevilla elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után részt vettem egy vezetőségi találkozón, miközben én akkor három órán át doppingellenőrzésen voltam. Az emberek azonban ugranak az ilyen sztorikra, én pedig a családomat, a gyerekeimet érintő halálos fenyegetéseket kapok.”

A támadó hozzátette, nem volt probléma Ranieri és a Leicester játékosai között, jól kijöttek egymással, minden felvetődő kérdést megbeszéltek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik