Leicester: Ranieri is lerótta kegyeletét a stadionnál – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.01. 17:19
Claudio Ranieri, a Leicester Cityt a 2015–2016-os szezonban bajnoki címig vezető menedzser is ellátogatott a csapat stadionjához, hogy így tisztelegjen a helikopter-szerencsétlenségben elhunyt tulajdonos, Vichai Srivaddhanaprabha és a többi, életét vesztő személy előtt.

„Jó ember volt, akinek mindig volt néhány pozitív szava mindenkihez, nemhiába szerették őt ennyien. Bejött az öltözőbe, hogy mondjon egy-két kedvességet, sosem azért, hogy kifogásoljon, vagy számonkérjen valamit.„Jó ember volt, akinek mindig volt néhány pozitív szava mindenkihez, nemhiába szerették őt ennyien. Bejött az öltözőbe, hogy mondjon egy-két kedvességet, sosem azért, hogy kifogásoljon, vagy számonkérjen valamit.

Egyszer, nem sokkal a születésnapom után, egy hatalmas tortával érkezett az öltözőbe és mindenkit megénekeltetett. Fantasztikus ember volt, minden, amit megérintett, jobb lett.

Emlékszem, amikor először találkoztunk, azonnal úgy gondoltam, tele van energiával. Soha nem beszélt tapintatlanul, mindig nagy mosoly volt az arcán. Nagyon szomorú vagyok, osztozom a család gyászában” – foglalta össze a néhai tulajdonossal kapcsolatos érzéseit a Sky Sportsnak az olasz szakember.

Leicester City on Twitter

Claudio Ranieri, who managed Leicester City in our 2015/16 Premier League title-winning season, has visited King Power Stadium to pay his respects.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik