Leicester: „Ha megkeresné az MU, rögtön az eladását kérné”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.07. 10:46
Wilfred Ndidinek, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City játékosának ügynöke elárulta, a 20 esztendős tehetség biztosan nem mondana nemet a Manchester Unitednek.

A nigériai középpályást a téli átigazolási időszakban a belga Racing Genktől szerződtette a Leicester City – a címvédő ráadásul nem is keveset, egészen pontosan 17.6 millió fontot fizetett Wilfred Ndidi játékjogáért.a címvédő ráadásul nem is keveset, egészen pontosan 17.6 millió fontot fizetett Wilfred Ndidi játékjogáért.

Ndidi a megszerzése óta stabil kezdő, teljesítménye pedig egyre meggyőzőbb – a hétvégén a Stoke Citynek például óriási gólt lőtt –, melynek következtében a hírek szerint több angol nagycsapat célkeresztjébe is bekerült.

Ndidi Stoke elleni gólja


Hakeem Bello, Ndidi ügynöke a pletykákra reagálva elmondta, túlságosan csábító lenne a Manchester United megkeresése, amire Ndidi biztosan nem mondana nemet.

„Nem mond nemet a Manchester Unitednak – idézi a Daily Star Bellót. – Biztosan mondhatom, hogyha az MU ajánlatot tesz Ndidiért, akkor ő megkéri a Leicester Cityt, hogy engedje el. Anglia legnagyobb, legsikeresebb klubjáról beszélünk, nem is kérdés, hogy mit lépne Ndidi. Nem mondana nemet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik