Leicester: fordul a kocka, 80-szoros holland válogatott jön?

Vágólapra másolva!
2016.01.05. 20:46
Míg az angol lapok azt találgatják, mely klubok tépik darabokra a Leicester City labdarúgócsapatának játékoskeretét az átigazolási piacon, addig a PL meglepetéscsapata az új érkezőkre koncentrál. És talált is egy ígéretes kiszemeltet...

Jamie Vardy, Rijad Mahrez, Kasper Schmeichel – csak néhány név a szárnyaló Leicesterből, akiket összeboronáltak fél Európával.

Az angol „kiscsapatnál” azonban eszük ágában sincs elengedni legjobbjaikat, sőt a télen erősíteni is szeretnének.

A Daily Mirror beszámolója szerint a legnagyobb érkező egy 80-szoros holland válogatott középpályás lehet: a Leicester szeretne lecsapni Nigel de Jongra.

Az AC Milan játékosát a kispadra száműzték Milánóban, így szívesen váltana, a piros-feketék pedig nem bánnák, ha nem kellene a fizetését átutalni minden hónapban a padozásért.

Itt jön a képbe a Leicester…

Az angol csapat nem gazdagodott meg egy fél szezon alatt, így állítólag mindössze kétmillió eurót adna a játékosért, ám a szerződésébe belekerülne, hogy ha a klub Bajnokok Ligája-indulást érő helyen végez, egy nagyobb összeget is hozzácsapnak az eredeti vételárhoz.

A 31 esztendős De Jong kontraktusa 2018 nyarán jár le Milánóban, piaci értékét a transfermarkt.de jelenleg 4 millió euróra teszi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik