Kép: Guardiola arca mindent elmond kapusa veszélyes akciójáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.16. 13:46
null
Ederson kalandozott egy kicsit, de Guardiola mutatja a helyes irányt (Fotó: AFP, archív)
Mint ismert, hétfő este a Manchester City három góllal legyőzte a Wolverhamptont a Premier League 22. fordulójában. A manchesteri klub kapusa, Ederson unatkozott is, úgyhogy fogta magát, és egy alkalommal csaknem a félpályáig jött ki, ahol adogatott is egy kicsit a társakkal… A City menedzsere, Pep Guardiola nem volt annyira elragadtatva kapusa merészségétől.

Ederson akciójáról természetesen az operatőrök sem maradtak le.



Talán nem meglepő, hogy Guardiola nem volt oda a brazil kapus magánszámáért – az arca mindent elárul a véleményéről.

City Watch on Twitter

| Pep's reaction to Ederson's halfway line adventure.



Közvetlenül a találkozó után meg is kérdezték a menedzsert az esetről, aki hirtelenjében mindössze egy szóval tudott reagálni – igaz, azt megismételte egy párszor. A szakemberrel a lefújást követően interjút készítő újságíró, Conor McNamara azt a választ kapta: Nem… nem, nem, nem, nem… nem.”

Conor McNamara on Twitter

Just interviewed Pep Guardiola. He was not impressed with Ederson trying to come out and play in midfield towards the end. I asked him about it and the answer was: "No... no, no, no, no.... no." #bbcfootball


A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón már nyugodtabban reagált Guardiola: elmondta, örül annak, hogy kapusa magasan helyezkedik, közel a védőkhöz, és mivel Ederson megoldotta a feladatot, nem csinál belőle problémát – elfogadják és szeretik olyannak, amilyen.

A mérkőzésről bővebben ITT olvashatnak.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik