Kép: egy arsenalos üzenet miatt kiakadt Anglia, mentegetőznek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 13:50
A futball szerelmeseinek talán egyértelműnek tűnik, hogy az Arsenal az Emirates Stadionban játssza hazai találkozóit, úgy tűnik azonban, akad, akinek ez még meglepetést okoz.

Angelo Ogbonna szerződtetését 2015 júliusában jelentette be a West Ham United. Az olasz a Juventustól érkezett Londonba, méghozzá sajtóhírek szerint 11 millió euróért.

Mivel a Premier League-játékosoknál már elvárás, hogy rendelkezzenek folyamatosan frissülő Twitter-oldallal, az olasz is létrehozta sajátját, amelyet azonban mint kiderült, nem ő kezel, egy PR-cég tájékoztatja a rajongókat.

Jót akartak, nem jól sült el (Fotó: Twitter)
Jót akartak, nem jól sült el (Fotó: Twitter)

Az már más kérdés, hogy Ogbonna nem a legjobbat választotta, az Arsenal ellen megnyert bajnoki után ugyanis ez az üzenet jelent meg a közösségi oldalán:

„Csodás debütálás a Premier League-ben, ráadásul egy olyan stadionban, mint a Wembley. Ilyen, ha a valóság túlszárnyalja az álmaidat!”

Nem sokkal később jött a helyesbítés, bár ettől sem lett sokkal jobb.

„Szeretnénk leszögezni, hogy a híressé váló tweetet nem a játékos írta, a cégünk hibájából jelenhetett meg. Ogbonna természetesen tudta, hogy az Emriates Stadionban játszott!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik