Játékossors: Kína felé veheti az irányt a Liverpool középpályása

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.11.04. 08:22
null
Jürgen Klopp megtartaná Adam Lallanát (Fotó: AFP)
Bár angol sajtóhírek szerint a Liverpool szívesen hosszabbítana vele, a Telegraph úgy tudja, Kínába vagy az Egyesült Államokba szerződhet Adam Lallana. A 31 éves középpályás hat idény után inthet búcsút az Anfield Roadnak.

 

A Telegraph ugyan nem nevesíti a klubokat, de azt írja, több csapat is érdeklődik a 34-szeres válogatott labdarúgó iránt Kínából, s vannak lehetőségei az MLS-ből is. Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere a Lallana jövőjét firtató kérdésekre elárulta, szeretné, ha maradna a játékos, ugyanakkor fogalma sincs, hogy 2020 nyaráig mi történik még az ügyben.

„Nem tudom, mi lesz májusig, viszont a legjobb, ami egy labdarúgóval történhet, az az, hogy ha lehetősége van jól játszani. Ez az, amit Adam jelenleg tesz. Zsinórban a második meccsén volt jó, és a Manchester United ellen is jól szállt be. Hosszú idő és több sérülés után nyerte vissza a formáját, de végre teljesen rendben van. Ez pedig a legfontosabb a karrierje és minden más szempontjából is.”

Lallana 2014 nyarán 25 millió fontért cserébe lett a Liverpool futballistája, nevelőegyesületét, a Southamptont hagyta el a „vörösök” kedvéért.

Az elmúlt öt és fél idényben 118 bajnokin lépett pályára és 18 gólt lőtt liverpooliként, 164 tétmérkőzésen összesen 22 találatnál jár a csapat színeiben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik