Gerrardnak tetszenek Hodgson tervei, marad

Vágólapra másolva!
2010.07.20. 14:10
null
Joe Cole és Steven Gerrard, avagy a hosszas győzködés eredményre vezetett (Fotó: Action Images)
Roy Hodgson, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Liverpool új szakvezetője nemcsak Joe Cole szerződtetésének, hanem Steven Gerrard abban játszott kulcsszerepének is örül, hiszen ezáltal a középpályás tanújelét adta maradási szándékának. Hipotézisét kedden a liverpooli csapatkapitány megerősítette a Liverpool Echo című lapban.

„Jamie Carragher és Steven Gerrard nagyszerű munkát végzett a világbajnokság ideje alatt, amikor úgymond eladták a Liverpoolt Joe-nak – magyarázta Hodgson. – A játékos kissé tanácstalan volt, nem tudta pontosan, mitévő legyen, és legyünk őszinték, nem kis munka Liverpoolba csábítani egy olyan futballistát, aki az egész pályafutását Londonban töltötte."

Noha arról is pletykáltak, hogy Cole hétfői szerződtetése egyben Gerrard esetleges távozásának ellensúlyozása, a jelek szerint szó sincs ilyesmiről. A Liverpool Echo című lapban közvetve maga Gerrard erősítette meg, hogy vége az elmúlt hónapok találgatásának, és sem a Real Madridba, sem máshová nem igazol a nyáron.

„Joe nagyszerű igazolás, hiszen hosszú évek óta fontos szereplője a Premier League-nek, sokszor éppen ellenünk igazolta különleges képességeit. Jól ismerem őt a válogatottból, és fantasztikus lesz az oldalán játszani a Liverpool vörös mezében" – méltatta Gerrard az új játszótársat, majd saját sorsával kapcsolatban a következőket mondta:

„Korábban világossá tettem, hogy előbb a világbajnokságra összpontosítok, utána pedig kizárólag a családi nyaralásra. Továbbá szerettem volna egy négyszemközti beszélgetést Roy Hodgsonnal. Most, hogy ez megtörtént, elmondhatom: igen meggyőzőek számomra a tervei."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik