Fogadási csalás: volt Premier League-csatárt tartóztattak le

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.09. 11:37
Hat személyt, köztük a jelenleg az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Blackburn Rovers csatárát, Dudley Junior Campbellt, művésznevén DJ Campbellt is letartóztatta a rendőrség vasárnap fogadási csalási ügyben.

A 32 esztendős csatárt – aki korábban többek között a Birmingham Cityben, a Leicester Cityben, a Blackpoolban és a QPR-ban is megfordult – azok után vették őrizetbe, hogy Sam Sodje, a Portsmouth korábbi védője egy rejtett kamerával „felszerelt” újságírónak elmondta, néhány játékostársával egyetemben jelentős összegre tettek szert azzal, hogy sárga lapos figyelmeztetésben részesültek egy adott mérkőzésen, vagy kiállíttatták magukat.

A DJ Campbellt foglalkoztató Blackburn Rovers hivatalos közleményben reagált az angol sajtóban felröppent hírekre.

„A médiában olvasható hírek láttán megerősítjük, hogy DJ Campbellt letartóztatták. További tájékoztatást nem adunk, amíg az ügy vizsgálat alatt áll” – szól a Championshipben érdekelt klub kommünikéje.

A kétszeres angol C-válogatott játékos mellett letartóztatott öt személy nevét nem ismertették a hatóságok. A szálakat egyébként a szigetországban is szingapúri üzletemberek mozgatják, sőt Chann Sankaran és Krishna Sanjey Ganeshan december 11-én, szerdán bíróság elé áll Birminghamben.

SAM SODJE ÉS A KORÁBBI WEST HAM UNITED-JÁTÉKOS, CRISTIAN MONTANO VALLOMÁSA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik