FFT: szamba az Anfielden – jöhet a Heavy Metal!

Vágólapra másolva!
2018.07.20. 15:25
A Liverpool Jürgen Klopp vezetésével nyerő ritmusra talált az elmúlt idényben, de ha hozzáadnak egy kis szambát a brazil Fabinho képében, talán sikerül a csúcsra jutni. A FourFourTwo exkluzív interjút készített a brazil védővel.

„Az elmúlt idényekben a Liverpool olyan játékot kezdett játszani, amely nemcsak ütőképes, de szórakoztató is – mondta a FFT-nek a 24 éves Fabinho. Igazából tavaly mi is ezt próbáltuk meg a Monacónál. Voltak gyors játékosaink, akiket nem lehetett megállítani, de a Liverpool kicsit másképp csinálja. Lenyűgöző. Szeretem ezt a fajta focit, remélem, ez az idény is heavy metal lesz!”„Az elmúlt idényekben a Liverpool olyan játékot kezdett játszani, amely nemcsak ütőképes, de szórakoztató is – mondta a FFT-nek a 24 éves Fabinho. Igazából tavaly mi is ezt próbáltuk meg a Monacónál. Voltak gyors játékosaink, akiket nem lehetett megállítani, de a Liverpool kicsit másképp csinálja. Lenyűgöző. Szeretem ezt a fajta focit, remélem, ez az idény is heavy metal lesz!”

A történet azzal kezdődött, hogy Firmino megüzente Fabinhónak: Jürgen Klopp egy ideje figyeli a pályafutását, és tetszik neki a stílusa.

„Amikor már a tárgyalások vége felé jártunk, tippeket adott a városról. Elmesélte, milyen fantasztikus hely, csak néha kicsit hideg. Azt is mondta, hogy a klub tökéletesen felszerelt, úgyhogy a játékosoknak nem kell mással foglalkozniuk, csak a játékkal. Azt mondta, ha van még kérdésem, tegyem fel nyugodtan, de ha egy olyan csapat szerződtet, mint a Liverpool, akkor nincs több kérdésem!”

A teljes interjút Fabinhóval elolvashatják a FourFourTwo honlapján, ide kattintva!

És még egy adalék: Fabinho tett egy merész ígéretet Kylian Mbappéval kapcsolatban is, aminek garantáltan örülni fognak a Pool-szurkolók.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik