FFT: Raheem Sterling-exkluzív: ne nézz vissza haraggal!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.12.02. 11:49
null
Raheem Sterling (Fotó: AFP)
Raheem Sterling kapott hideget-meleget a Manchester Cityben töltött időszaka elején, de végül a klub és a válogatott hőse lett. Elmondta, miért nem lett igaza azoknak, akik nem bíztak benne.

 

A kora őszi este bent vagyunk a hatalmas csarnokban, és egy térelválasztó függöny másik oldalán a klub egyik ificsapata edz. A másikon Raheem Sterling pózol a fényképezőgép előtt. A gyerekek nem is tudják, hogy csupán néhány méterre tőlük ki fényképezkedik, illetve csak akkor fedezik fel, amikor egy labda átrepül a függönyön. Az érte jövő fiú közvetlenül Sterling előtt találja magát, és nemcsak az álla esik le, de fel is kiált: „Hű, a mindenit!”.

Sterlingnek része volt abban, hogy a csapat történelmet írt az elmúlt idényben, triplázott a trófeák tekintetében. Nem mellékes, hogy hallgatott az anyukájára. „Miért nem bukkansz fel gyakrabban a tizenhatoson belül?” – kérdezte tőle, és Sterling végül odafigyelt

„Igen, most már tényleg boldog – nevet. – Valóban nincs értelme állandóan a bal oldalon lenni, ha a gólok a tizenhatoson belül születnek. Az anyukám büszke rám, és ennek nagyon örülök.”

A teljes cikket elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik