FFT: kicsi Jorge, az örök visszatérő

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2020.06.10. 14:45
Visszaesett, lemondtak róla, nem is egyszer, de Jorginho mindig talpra áll. A passzok és büntetők nagymestere arról beszél az FFT-nek, hogyan sikerült a brazíliai és olaszországi kettős élet, majd a Chelsea-nél őt érő sérelmek ellenére újra és újra visszatérnie.

A 28 éves olasz válogatott Jorginho már a második idényét tölti a Stamford Bridge-en, és láthatóan boldog. De pontosan tudja, mikor kezdődött az egész. Napra pontosan fel tudja idézni: 2007. november 27.: ezen a napon érkezett Európába. Akkoriban még csak álmokat kergető brazil kiskölyök volt, aki elszakadt a családjától és a barátaitól. Tízezer kilométert utazott az álmaiért. Akárhogy is lesz a járvány után, a Brazíliából 13 éve útra kelő srác álmai végül valóra váltak.

„Nem tudom leírni az érzést. Néhány hónapja pár barátommal Nápolyban sétálgattunk, és a Piazza del Plebiscitón, a város legnagyobb téren kötöttünk ki. Azonnal felismertek, az autómig sem jutottam el, annyian akartak velem szelfizni, meg autogramot kérni. A barátaim már a rendőrséget akarták hívni. Végül egy csapatnyi ultra mentett ki: ha ők nem járnak éppen arra, talán még most is ott lennék. Ez még annál is több, mint amiről Brazíliában álmodtam.”

A teljes interjút elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Magazinunkat olvassa digitálisan a digitalstand.hu/fourfourtwo oldalon!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik