Fernando Torres marad a „vörösöknél"

Vágólapra másolva!
2010.08.03. 20:06
null
Fernando Torres továbbra is vörösben lesz látható (Fotó: Action Images)
Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy Fernando Torres távozhat a Liverpooltól, mert az együttes anyagi gondokkal küzd, a spanyol világbajnok csatár mégis marad a „vörösöknél". Erről egy hosszú interjúban beszélt az együttes hivatalos honlapján.

Fernando Torres elmondta, hogy beszélt a Liverpool új menedzserével, Roy Hodgsonnal, és tetszettek neki a szakvezető elképzelései.

„Nagyon becsülöm, hogy Roy meglátogatott a szabadságom alatt és beszélt nekem az elképzeléseiről. Remélem, ő lesz az az ember, akivel elérjük a célunkat. Már nagyon várom a közös munkát vele. Most egyedül tréningezem, de amint lehet, csatlakozom a csapattársaimhoz" – nyilatkozta Fernando Torres.

A csatár kitért arra is, hogy nagyon örül annak, hogy csapattársa lesz a Chelsea-től érkező Joe Cole, aki hozzájárulhat a Liverpool sikereihez.

„Szeretek Joe-val játszani, vele erősebbek leszünk. Nagyszerűen passzol, biztos vagyok benne, hogy kulcsjátékos lesz. Izgatottan várom, hogy együtt játsszunk, remélhetőleg tudunk neki segíteni, hogy minél hamarabb beilleszkedjen közénk" – mondta izgatottan a sztárcsatár.

Torres beszélt saját terveiről és arról is, mire lehet képes csapata a következő szezonban: „A Liverpool az ország legjobb klubja, ezért természetes, hogy magasak az elvárások. Számunkra mindig az a cél, hogy minden trófeáért harcban legyünk. Az előző szezon nem sikerült jól, de biztos vagyok benne, hogy idén sokat fogunk fejlődni. Az elkötelezettségem a klub és a szurkolók irányába ugyanolyan, mint az első napomon volt."

„Már a kezdetektől otthon éreztem magam itt. Érzem a szurkolók szeretetét, mindenki tudja, mennyire boldog vagyok itt. Már nagyon várom a szezonkezdetet és azt, hogy újra együtt játszhassak a csapattársaimmal" – lelkesedett a világbajnok támadó.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik