FA-kupa: a Liverpool legyőzése sem menti meg a menedzsert?

Vágólapra másolva!
2013.01.28. 10:57
Könnyen lehet, hogy az sem menti meg Paul Dickovnak, az Oldham Athletic menedzserének munkáját, hogy a harmadosztályú csapat tegnap búcsúztatta az FA-kupából a Liverpoolt.

A Leeds United, Luton Town és az MK Dons is óriási bravúrt hajtott végre az FA-kupában. Az említett csapatok menedzserei azonban önfeledten ünnepelhettek a továbbjutást követően, ezzel szemben az Oldhamat irányító Paul Dickovnak a Liverpool búcsúztatása után sem biztos, hogy megmarad az állása.A Leeds United, Luton Town és az MK Dons is óriási bravúrt hajtott végre az FA-kupában. Az említett csapatok menedzserei azonban önfeledten ünnepelhettek a továbbjutást követően, ezzel szemben az Oldhamat irányító Paul Dickovnak a Liverpool búcsúztatása után sem biztos, hogy megmarad az állása.

„Nagyon kényelmetlen ez a szituáció. Hétfőn beszélünk egymással, ez Paul saját kérése is. Jók az olyan pillanatok, mint a mostani továbbjutás, de az a legfontosabb, hogy bent maradjunk a bajnokságban. A Liverpool elleni mérkőzés után sokan jöttek oda hozzám, hogy hogyan meneszthetném a menedzserünket egy ilyen siker után, de a legutóbbi ligavereség után meg azt kérdezték, hogy miért tartom meg" – mondta Simon Corney, az Oldham menedzsere.

Márpedig az elveszített bajnokikból jutott bőven az Oldhamnek, az elmúlt nyolc League One-mérkőzésből hétszer pont nélkül távozott a csapat, amely a 19. helyen áll a harmadosztályban – egy pontra a kieső zónától.

Úgyhogy könnyen lehet, hogy a 40 éves menedzser – aki 2010 óta irányítja az Oldhamet – egy Liverpool elleni győzelemmel búcsúzik a csapattól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik