Everton: Jordan Pickford 2024-ig hosszabbított – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.26. 18:49
null
Az angol válogatott kapus 2024-ig hosszabbított az Evertonnal (Fotó: Everton FC)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton 2024-ig meghosszabbította válogatott kapusa, Jordan Pickford szerződését.

 

A 24 éves kapus 2017 nyarán 28.5 millió euróért szerződött a Sunderlandtől az Evertonhoz, amelynél hamar kinőtte magát és a világbajnokságon már ő védte az elődöntőig menetelő, végül negyedik helyen záró angol válogatott kapuját.

„Amikor tavaly ideigazoltam, úgy véltem, hogy az Everton nagyszerű klub lesz számomra és a helyes lépés a karrierem fejlődése érdekében. Az, hogy esélyem nyílt az angol válogatott első számú kapusának lenni, annak köszönhető, hogy az Evertonnál játszhatok, és hogy minden héten megbízható teljesítményt tudok nyújtani” – mondta a hosszabbítást követően Pickford.

„Egy ilyen nagy múltú együtteshez igazolni, s látni, hogy milyen szenvedélyesek és elkötelezettek a szurkolók, mind arra inspirált, hogy hétről hétre jól teljesítsek, nem kérdés, hogy ez előrelendítette a karrieremet. Annyi meccset szeretnék játszani a csapatban, amennyit csak lehetséges, ez most a célom” – tette hozzá az angol válogatott kapusa.

Pickford reméli, hogy tovább tud fejlődni és minden egyes nap jobb kapussá válni, amivel posztján az első számú választás maradhat az angol válogatottnál is.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik