Everton: igazi nagyágyút hoznának a kispadra – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.08. 14:06
A Sky Sports úgy tudja, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton a szigetországba csábítaná Diego Simeonét.

Mint ismert, a liverpooli együttes még október 23-án menesztette Ronald Koemant, akinek feladatát azóta David Unsworth korábbi másodedző látja el.október 23-án menesztette Ronald Koemant, akinek feladatát azóta David Unsworth korábbi másodedző látja el.

A Sky Sports most arról számolt be, hogy Farhad Moshiri – aki a klub részvényeinek 49.1 százalékát birtokolja – első számú jelöltje a kispadra egy igazi nagyágyú, méghozzá a jelenleg az Atlético Madridot irányító Diego Simeone.

A portál ennek kapcsán megjegyzi, elég valószínűtlen, hogy az argentin menedzser szezon közben elhagyja a madridiakat, ráadásul 2020 nyaráig szerződése van az Atléticóval.

A Sky Sports Simeone mellett Sam Allardyce-t és a Leicestertől nemrég menesztett Craig Shakespeare-t említi kiszemeltként – mint előbbiről írják, vélhetően nem Allardyce lesz a gárda következő szakvezetője, mivel a korábbi angol szövetségi kapitány mindenképp hosszú távú szerződést szeretne, amennyiben visszatér az edzősködéshez, az Everton viszont állítólag csak a 2017–2018-as szezon végéig bízná meg.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik