David Luiz késsel fenyegetőzött? Ez a sztori a Star Wars-paródiát juttatta eszünkbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.03. 12:13
Hihetetlen sztori kapott szárnyra David Luiz kapcsán arról, miként harcolta ki a Paris Saint-Germainnél tavaly augusztusban, hogy eladják a Chelsea-nek.

A francia L’Équipe a pénteki számában nagy anyagot közölt Patrick Kluivertről, a Paris SG sportigazgatójáról, és a David Luiz eladásáról szóló rész már körbejárta az európai szaksajtót.

A cikk szerint Luiz az után, hogy augusztus 28-án a Monacótól elszenvedett 3–1-es vereség során Unai Emery 60 perc után lecserélte, tombolt az öltözőben, és vigasztalhatatlan volt. Azt követően pedig, hogy a Chelsea érdeklődést mutatott iránta, minden követ megmozgatott.

A cikk írója úgy fogalmazott, hogy Luiz az átigazolási időszak záró napján „kést szorított Kluivert torkához”, mert mindenképpen menni akart.

A fogalmazás nyilván egy szókép a Chelsea-ben megújuló Luiz eltökéltségének szemléltetésére, de hogy mennyire hatásos, azt mutatja, hogy felkapták a történetet.

Végső soron Kleinheisler László sem szántja fel szó szerint a pályát, ám olyanra már volt példa a filmtörténelemben, hogy átfésülték a sivatagot…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik