Chelsea: senki nem számított rá, hogy ő lehet az új menedzser

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.28. 10:52
Angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben címvédő Chelsea edzőjelöltjei között a Stoke Cityt irányító Mark Hughes is szerepel.

A jelenlegi szezont még José Mourinhóval megkezdő londoni csapat vezetősége a portugál szakember menesztését követően Guus Hiddinkre bízta az együttes irányítását, de a holland trénerrel csak a szezon végéig szóló szerződést kötött, és hosszú távon nem vele képzeli el a jövőt.Guus Hiddinkre bízta az együttes irányítását, de a holland trénerrel csak a szezon végéig szóló szerződést kötött, és hosszú távon nem vele képzeli el a jövőt.

FIATAL AMERIKAI VÉDŐ ÉRKEZHET A CHELSEA-HEZ

Az ESPN értesülései szerint a Chelsea 3.5 millió fontért hamarosan szerződteti Matt Miazgát, a New York Red Bulls húszéves középhátvédjét. Az amerikai labdarúgás egyik legnagyobb ígéretének tartott játékosa már a válogatottban is bemutatkozott, és a Chelsea mellett a Leicester City, a Stoke City és a Manchester City is felfigyelt rá.

A 193 centiméter magas védő szerdán állítólag Londonba utazott, hogy véglegesítse szerződését. Miazga a felmenői révén lengyel állampolgársággal is rendelkezik, így nem lenne szüksége munkavállalási engedélyre ahhoz, hogy pályára lépjen a Premier League-ben.

A nyáron tehát minden bizonnyal új menedzsert neveznek ki a Chelsea-nél, a jelöltek között eddig leggyakrabban Massimiliano Allegri, Antonio Conte és Diego Simeone nevével találkoztunk, most azonban újabb szakembert hoztak kapcsolatba a PL címvédőjével.

A Guardian értesülései szerint a Chelsea elöljárói – de legalábbis egy részük – úgy gondolja, hogy Mark Hughes a legalkalmasabb személy a menedzseri poszt betöltésére.

Az 52 esztendős szakember korábban a walesi válogatott mellett a Blackburn Rovers, a Manchester City és a Fulham kispadján is ült, míg jelenleg a Stoke Cityt irányítja. A piros-fehérek a kilencedik helyen állnak a bajnokságban – tehát nem teljesítenek kiemelkedően –, viszont Hughes kombinatív, tetszetős játékot játszat a csapattal, bizonyára ez keltette fel a Chelsea vezetőnek figyelmét. Nagy pénzben ettől persze még nem fogadnánk arra, hogy Hughes lesz a fővárosiak új menedzsere.

A szakember szerződése 2019-ben jár le a Stoke-nál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik