Chelsea: Ő egy óriás - Mourinho elárulta, ki a legjobb játékosa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.10. 17:05
null
Mourinho, Matics és a tanácsok (Fotó: Action Images)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere szerint Nemanja Matics a Premier League-ben szereplő Chelsea jelenlegi legjobb játékosa.

 

A 26 éves belső középpályás 2009 és 2011 között márt szerepelt a londoniaknál, 2014 januárjában tért vissza a Benficától. A 2014–2015-ös szezonban szinte kihagyhatatlan alapemberré vált a Premier League veretlen listavezetőjénél. A Liverpool ellen 2–1-re megnyert idegenbeli bajnokin megválasztották a meccs legjobbjának.

A menedzser, José Mourinho sem szerénykedett a dicsérő szavakkal.

„Ő a legjobb. Jelen pillanatban egy óriás. Nem a méretére gondolok, hanem a formájára” – mondta Mourinho hétfői sajtótájékoztatóján, amelyen csapata mentalitására is kitért, korábbi győztes együtteseihez hasonlítva azt.

„Különböző országokban, különböző klubokkal nyertem bajnoki címeket, de vannak pontok, amelyek közösek. Megvolt a Portóban, az Interben, és a Real Madridnál. Nem hiányzott az első és a mostani londoni korszakomban sem. Azokra a játékosokra gondolok, aki képesek hatalmas áldozatokat hozni a csapat és a győzelem érdekében, és meghalni a pályán sikerért. Engem ez mindig lenyűgözött, most sincs másként.

Matics, Ivanovics, Courtois, Fabregas, Terry, Azpilicueta és Cahill ünnepli a liverpooli fordítást (Fotó: Action Images)
Matics, Ivanovics, Courtois, Fabregas, Terry, Azpilicueta és Cahill ünnepli a liverpooli fordítást (Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik