Chelsea: Nem adjuk fel, harcolunk tovább – Matics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.02. 17:19
Nemanja Matics, a Chelsea labdarúgócsapatának hátvédje a klub hivatalos tévéjének elmondta, hisznek abban, hogy a szezon végén ott lesznek a bajnokság első négy helyezettje között.

„Fontos, hogy sorozatban nyerjünk mérkőzéseket. Nagy csapat vagyunk és muszáj egyre közelebb kerülnünk az első négy gárdához. Rettentő nehéz lesz, de megpróbáljuk utolérni őket. Meg kell próbálnunk a soron következő összes mérkőzésünket megnyerni. Tudjuk, hogy ez szinte lehetetlen, de a labdarúgásban bármi megtörténhet. Meccsről meccsre, lépésről lépésre kell haladnunk, a végén pedig meglátjuk, mi lesz" – mondta a „kékek” 27 éves játékosa.

A Chelsea jelenleg a 8. helyen áll a Premier League-ben – nyolc ponttal lemaradva a negyedik, ám két mérkőzéssel kevesebbet játszó Manchester Citytől.

A 2011–2012-es szezonban a Chelsea a hatodik helyen végzett a PL-ben, ám abban az idényben megnyerte a csapat a Bajnokok Ligáját, így címvédőként alanyi jogon szerepelhettek a BL következő idényében.

Guus Hiddink csapata március 9-én a Stamford Bridge-en fogadja a BL-nyolcaddöntő visszavágóján a Paris Saint-Germaint. Az első találkozón 2–1-re nyertek a franciák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik