Chelsea: Mourinho távozott, nincs akadály, jön a gólvágó?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.18. 15:58
Angol lapértesülések szerint José Mourinho távozásával az utolsó akadály is elhárult, a Chelsea szerződtetheti Európa egyik legkeresettebb csatárát.

Mint beszámoltunk róla,csütörtökön a Chelsea klubvezetősége azonnali hatállyal menesztette José Mourinho menedzsert.csütörtökön a Chelsea klubvezetősége azonnali hatállyal menesztette José Mourinho menedzsert.

Az angol Evening Standart információi szerint ezzel az utolsó akadály is elhárult a „kékeknél" Jamie Vardy szerződtetése elől.

A Chelsea vezetősége régóta szemezik az idényben elképesztő formában futballozó angol támadóval, ám Mourinho korábban nemet mondott a transzferre, mivel úgy érezte, a londoniaknál nem tudna érvényesülni a nem is olyan rég még az angol nyolcadosztályban futballozó csatár.

Mivel a portugál távozott, már nincs, ami visszatartsa Roman Abramovicsékat az ajánlattételtől, a beszámolók szerint már a téli átigazolási időszakban kopogtathatnak egy 30 millió font körüli összeggel a Leicester ajtaján.

Vardy a 2015–2016-os idényben 16 bajnokin már 15 gólnál és 3 asszisztnál jár, piaci értéket a transfermarkt.de jelenleg 4.2 millió fontra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik