Chelsea: Matics a Ligakupa-ünneplésbe sérült bele

Vágólapra másolva!
2015.03.05. 16:35
null
Matics Ivanoviccsal együtt örült a kupának (Fotó: Action Images)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere elismerte, hogy Nemanja Matics a Ligakupa-győzelem utáni ünneplésben sérült meg. A szerb középpályás a Tottenham ellen 2–0-ra megnyert találkozó után csúszott csapattársaival a szurkolók elé – a mozdulatba hiba csúszott.

„Maticsnak van egy kisebb sérülése, amit a Ligakupa-győzelem utáni ünneplésben szedett össze. Ha nem lenne eltiltva, akkor sem játszott volna a West Ham ellen” – mondta Mourinho.

A szerb futballistát még a Burnley elleni bajnokin állították ki, mert törlesztett Ashley Barnes brutális belépőjét követően. Az eset után hárommeccses eltiltást kapott. A tegnapi bajnokin tehát semmiképpen sem léphetett volna pályára.

Mint ismert, a bajnoki címre hajtó Chelsea szerdán 1–0-ra legyőzte a West Hamet, és továbbra is magabiztosan vezeti a bajnokságot.

„Megrántotta a bokáját. A pályán. Szombaton vagy vasárnap elkezdheti az edzéseket. Jövő héten pedig játszhat már a PSG ellen.”

A Chelsea szerdán fogadja a francia csapatot a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján. Az első mérkőzés 1–1-es döntetlennel zárult.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik