Chelsea: Fabregas a szezon végén ingyen távozhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.12. 19:41
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea középpályása, Cesc Fabregas szerződése a szezon végén lejár, és angol sajtóhírek szerint könnyen lehet, hogy klubja nem hosszabbítja meg azt, így valószínűleg valamelyik milánói csapathoz igazolhat.

A 31 éves középpályás eddig mindössze az angol Szuperkupa-meccsen (Community Shield) lépett pályára a szezonban, a kezdő középpályássor rendre a Jorginho, Mateo Kovacic, N’Golo Kanté trió volt. Ross Barkley és Ruben Loftus-Cheek szintén bevehető ezen a poszton, így Fabregas igen nehéz helyzetben van a csapatba kerülés szempontjából.

Angol lapinformációk szerint a Milan és az Inter is élénk érdeklődést mutat iránta, a nyáron ingyen távozhat, sőt, kérőivel már januárban tárgyalóasztalhoz ülhet.

Az Inter már a nyáron is szerette volna átigazolni Fabregast, miután Luka Modricot sikertelenül csábította Milánóba, de a Chelsea elutasította az érdeklődést; a hírek szerint a versenyfutásban most a Milan került lépéselőnybe. A piros-feketék Tiemoue Bakayoko után újabb középső középpályást akarnak igazolni, és lehet, már januárban megpróbálkoznak Fabregas megszerzésével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik