Chelsea: Drogba visszatért, nem mondhatott nemet Mourinhónak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.25. 18:18
null
Didier Drogba úgy érzi, hazatért (Fotó: chelseafc.com)
Didier Drogba visszatért a Premier League-ben szereplő Chelsea-hez, az elefántcsontparti csatár egyéves szerződést írt alá a londoni klubbal.

 

Drogba korábban 2004 és 2012 között volt a Chelsea labdarúgója, 10 trófeát nyert a klubbal. Az elmúlt 18 hónapot a Galatasaraynál töltötte, ahol a nyáron lejárt a szerződése, így szabadon igazolhatóvá vált.

„Könnyű döntés volt, nem tudtam elszalasztani a lehetőséget, hogy ismét José Mourinhóval dolgozzak. Mindenki tudja, milyen különleges a kapcsolatom a klubbal, úgy érzem, hazatértem. Sikeréhségem mit sem csillapodott, mindent elkövetek majd, hogy segítsem a csapatot. Nagyon izgatott vagyok a szezonkezdetet illetően” – nyilatkozta a londoni klub hivatalos honlapjának szerződése aláírást követően a 36 éves csatár, aki korábban 341 mérkőzésen 157 gólt szerzett a Chelsea mezében.

„Azért érkezett, mert az egyik legjobb csatár Európában – köszöntötte José Mourinho, a Chelsea menedzsere régi-új játékosát. – Kiválóan ismerem őt, nem azért jött, hogy a múltjából éljen. A mentalitása a régi, újra történelmet akar írni ebben a mezben.”

Didier Drogba Fernando Torres, Diego Costa és Romelu Lukaku mellé csatlakozott a Chelsea csatársorába, a belga az előző szezont az Evertonnál töltötte kölcsönben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik