Chelsea: az Atlético lejáró szerződésű középpályása jöhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.27. 14:15
A Marca információi szerint az Atlético Madrid középpályásával, Tiagóval erősítene a Premier League-ben szereplő Chelsea, amely ingyen szerződtethetné korábbi játékosát, akinek június 30-án lejár a szerződése a spanyol bajnoknál.

A portugál futballistára fontos szerep hárult az Atlético idénybeli menetelésében, hiszen 23 bajnoki, valamint hét Bajnokok Ligája-mérkőzésen lépett pályára. A csapatkapitány Gabi kirobbanthatatlannak bizonyult a madridiak kezdőcsapatából, mellette olykor Tiago, olykor Mario Suárez kapott lehetőséget.

A 33 esztendős játékos átigazolását elősegítheti, hogy július elsején szabadon igazolhatóvá válik, így a Chelsea-nek csak vele kell megállapodnia a szerződés részleteiről. Úgy hírlik, Tiago szíve szerint maradna az Atléticónál, mert jól érzi magát a spanyol fővárosban, de ott motoszkál a fejében, hogy pályafutása utolsó nagy szerződését köthetné meg, tehát elképzelhető, hogy mégis elfogadja a „kékek” ajánlatát.

Az 58-szoros válogatott játékos számára sem a Stamford Bridge atmoszférája, sem José Mourinho nem lenne ismeretlen, hiszen honfitársa kezei alatt korábban már eltöltött egy évet az angol klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik