Chelsea: angol válogatott játékos érkezett a Leicestertől

Vágólapra másolva!
2017.09.01. 08:10
Az angol élvonalban szereplő Chelsea labdarúgócsapata hivatalos honlapján számolt be róla, hogy az átigazolási időszak zárása előtt nem sokkal szerződtette a Leicester City angol válogatott középpályását, Danny Drinkwatert.

„Elégedett vagyok, hogy Chelsea-játékosnak mondhatom magam, és már alig várom, hogy csatlakozzak a csapathoz. Rendkívül hosszú út volt, hogy idáig eljutottam. Boldog vagyok, és nagyon várom, hogy újabb trófeák megnyeréséhez segíthessem a klubot” – mondta a háromszoros angol válogatott középpályás.„Elégedett vagyok, hogy Chelsea-játékosnak mondhatom magam, és már alig várom, hogy csatlakozzak a csapathoz. Rendkívül hosszú út volt, hogy idáig eljutottam. Boldog vagyok, és nagyon várom, hogy újabb trófeák megnyeréséhez segíthessem a klubot” – mondta a háromszoros angol válogatott középpályás.

Érdekesség, hogy így a jelenleg bajnoki címvédő londoniaknál összeállhat a 2015–2016-os bajnokságban remekül teljesítő, a Leicester Cityt Premier League-elsőséghez segítő középpályás duó, a Drinkwater, N’Golo Kanté kettős.

A 27 éves játékos a hatos számot viseli majd az új klubjában, mellyel ötéves szerződést kötött.

Drinkwater a Chelsea hatodik nyári igazolása volt, a „kékek” korábban már bejelentették Willy Caballero, Antonio Rüdiger, Tiemoué Bakayoko, Álvaro Morata és a szintén az utolsó pillanatokban megszerzett Davide Zappacosta érkezését.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik