Chelsea: a Wolfsburghoz megy orvosira a mellőzött támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.14. 18:37
Lapértesülések szerint szerdán orvosi vizsgálatra érkezik a Wolfsburghoz Kevin De Bruyne, a Chelsea mellőzött belga labdarúgója.

A 22 éves játékos az elmúlt szezont a Werder Bremennél töltötte kölcsönben, ebben az idényben pedig mindössze kilenc találkozón kapott lehetőséget José Mourinhótól a londoniaknál. A hírek szerint De Bruyne 18 millió euróért válthat klubot, és öt évre írhat alá a „farkasokhoz”. De Bruyne 18 millió euróért válthat klubot, és öt évre írhat alá a „farkasokhoz”.

A BBC szerint De Bruyne eladása lehetőséget ad Mourinhónak, hogy megszerezze Nemanja Maticsot a Benficától. A szerb középpályás – aki úgy nyilatkozott, hogy lejátszotta utolsó meccsét a lisszaboni csapatban – korábban két éven át már a Chelsea kötelékéhez tartozott, de 2009 és 2011 között nem kapta meg a megfelelő bizalmat.

Átigazolási hír a Premier League-ből, hogy az Aston Villa a szezon végéig kölcsönvette Grant Holtot a másodosztályú Wigantől. A csatár a nyáron a Norwich Citytől igazolt a Laticshez, de csak kétszer talált a kapuba.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik