Chelsea: a MU-szurkoló biztonsági őr beperli az őt meglökő Terryt

Vágólapra másolva!
2011.01.09. 11:37
null
Terry és a biztonsági őr esete (Fotó: Action Images)
A Wolverhampton egyik biztonsági őre beperli John Terryt, a Chelsea futballistáját, mivel a játékos a két csapat szerdai meccsén meglökte őt.

A 39 éves Patrick Steadman – aki a Manchester United szurkolója – a rendőrségen is feljelentette Terryt, de a hatóságok nem indítottak eljárást a futballista ellen.

A biztonsági őr azért akadt ki Terryre, mert a Chelsea játékosa meglökte őt, amikor fel akarta venni a labdát a pálya mellett, és Steadman állítása szerint meghúzódott a nyaka az esetnél, és másnap alig tudta mozgatni a fejét.

„A labda a palánkot találta el, én meg átléptem érte. Nem tartottam fel a játékot, de John Terry ellökött, majd elvette a labdát, és bedobta. Megtámadott engem, és sértő megjegyzést is tett. Másnap reggel éles fájdalmat éreztem a nyakamban, és alig tudtam mozgatni a fejemet. Az orvos szerint megrándult a nyakam, és most nem tudok dolgozni. Nagydarab ember vagyok, úgyhogy jó erősen kellett meglöknie" – mondta az őr.

Terry nem először okoz sérülést a meccsek rendezéséért felelős személyzet valamelyik tagjának: korábban elütötte a Stamford Bridge egyik alkalmazottját, akinek eltört a lába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik