Chelsea: „A mostani és a 2009-es Terry között nincs nagy különbség”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.19. 11:40
A Chelsea 35 éves labdarúgójának, John Terrynek a szezon végén lejár a szerződése. Guus Hiddink a londoniak menedzsere reméli: a rutinos védő utóbbi hetekben nyújtott remek teljesítménye meggyőzi a klub vezetését arról, hogy érdemes új szerződést kínálni neki.
„Nincs túl nagy különbség a mostani és a 2009-es Terry között, akivel korábban már dolgozhattam – mondta Hiddink. – Tudom, hogy önök azt mondanák: a véleményemet támasszam alá tényekkel. Talán tesztekkel ki tudnák mutatni, hogy a sebessége egy kicsit megkopott, de ez a szemnek nem feltűnő.”

„Jó formában van, kiemelkedő edzésmunkát végez és odafigyel magára, ami rendkívül fontos az ő korában. Nekem nem tűnik úgy, hogy lassulna. Megérdemli, hogy a klub új szerződést kínáljon számára. Terry hat fellépésre van a hétszázadik mérkőzésétől a Chelsea-ben, biztos vagyok benne, hogy meglesz neki.”

Terry is úgy érzi: a teljesítménye elég egy új szerződéshez. Úgy gondolja: azok a hírek, hogy elvesztette a sebességét nem igazak. Saját állítása szerint ugyanis sosem volt „gyors játékos”.

A Chelsea vasárnap délután az éllovas Arsenallal játszik a Premier League 23. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik