Chelsea: A kínai piac veszélyes a klubokra – Conte

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.17. 11:20
Antonio Conte, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere megszólalt Oscar napirenden lévő, Kínába való távozásáról.

Mint ismert, a kínai Sanghaj SIPG labdarúgócsapata elképesztő, 52 millió fontos ajánlatot tett a „kékeknek” a középpályás játékjogáért, s Oscar megerősítette, a télen valószínűleg távozik – egyes pletykák szerint a brazil futballista lesz a világ legjobban kereső labdarúgója.a kínai Sanghaj SIPG labdarúgócsapata elképesztő, 52 millió fontos ajánlatot tett a „kékeknek” a középpályás játékjogáért, s Oscar megerősítette, a télen valószínűleg távozik – egyes pletykák szerint a brazil futballista lesz a világ legjobban kereső labdarúgója.

Antonio Conte, a Chelsea menedzsere is megszólalt az üzlet kapcsán.

„Nem tudom, pontosan mekkora összegről van szó a klubváltás kapcsán, azzal sem vagyok tisztában, jelenleg hogy áll az ügylet. Kivárunk, hamarosan meglátjuk – árulta el Conte. – Beszéltem a vezetőséggel a helyzetről, elmondtam a véleményem, a terveim.”

„Normális, ami történik. Mi a Chelsea-nél megpróbáljuk a lehető legjobb döntést meghozni. Sokszor akadnak ilyen szituációk, ezeket nehéz megfelelően kezelni, ám a legjobbat kell kihoznunk az egészből.”

„Az egyre erősödő kínai piac a világ összes csapatára veszélyes, nem csak a Chelsea-re. Viszont nekünk az itteni munkára, feladatokra kell koncentrálnunk, nem agyalhatunk azon, mennyi pénz van a kínai labdarúgásban, nem foglalkozhatunk azzal, milyen játékosok igazolnak oda.”

Conte a hírek szerint Diego Laxalttal, a Genoa 23 éves balszélsőjével pótolná Oscart.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik