Chelsea: íme, aki Scholesra emlékezteti Lampardot

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.04.13. 17:11
null
Billy Gilmour a Chelsea egyik meghatározó játékosa lehet ebben az évtizedben (Fotó: AFP)
Frank Lampard, a Chelsea menedzsere elárulta, a 18 esztendős Billy Gilmour Paul Scholesra, a Manchester United korábbi legendás játékosára emlékezteti.

 

Gilmourt korábban Roy Keane, az MU egykori játékosa hasonlította a másik legendás manchesteri labdarúgóhoz, Paul Scholeshoz. A Chelsea menedzsere, Frank Lampard is elárulta, lát benne olyan jeleket, amelyek Scholes játékstílusára utalnak – írja a goal.com.

„Őszintén szólva, le kellett tennem a pohár teámat, amikor meghallottam, milyen szépet mondott Roy Keane. Ő nagyszerű középpályás volt, aki nem dobálózik a dicsérő szavakkal. Hallottam, miket mondott Gilmourról, és azt gondolom, igaza van. Billy igazán boldog lehet attól, ha tanácsokat kaphat egy olyan volt labdarúgótól, mint Keane” – mondta Frank Lampard.

Lampard egyelőre nem akarja egy kalap alá venni fiatal játékosát a tizenegyszeres PL-győztes Scholesszal, de azt elismerte, hogy látja a közös vonásokat a két játékosban.

„Paul Scholes természetesen az egyik legjobb játékos volt, aki ellen játszottam karrierem során. Mindig a megfelelő passzt választotta. Ha megpróbáltad elkapni és meglepni a középpályán, akkor egyszerűen kijátszotta a szélre, mert tudta, hogy jössz. Gilmour is mutatott ehhez hasonló dolgokat” – folytatta a Chelsea menedzsere.

„Nem akarom Scholesszal összehasonlítani, de azt gondolom, hogy Gilmournak minden tehetsége és lehetősége megvan ahhoz, hogy nagyszerű karriert építsen fel” – tette hozzá Lampard.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik