Chelsea: a brazil három évre ír alá; Falcao távozik?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.21. 10:13
Angol lapértesülések szerint megszületett a megállapodás az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea és a brazil Alexandro Pato klubja, a Corinthians között, s a 26 éves támadó hamarosan aláír a londoni „kékekhez”.  

A Daily Star úgy tudja, hogy a Chelsea mintegy nyolcmillió fontot fizet az AC Milan korábbi sztárjáért. A hírek szerint a klub már Alexandre Patóval is megállapodott, aki hároméves szerződést ír alá az angol gárdával, és még a fizetéscsökkentésbe is belement annak érdekében, hogy a Chelsea játékosa lehessen.

A transzfert egyelőre nem lehet hivatalosnak tekinteni, mivel Gilmar Veloz, a 27-szeres brazil válogatott csatár ügynöke a megbeszélések idején Kínában tartózkodott, így a megállapodás véglegesítése a hét végén történhet meg.

A Chelsea-nél mindeközben egyre több kérdés vetődik fel a kolumbiai Radamel Falcaóval kapcsolatban. A 29 éves futballista jövőjéről Roman Abramovics tulajdonos és Guus Hiddink menedzser a következő napokban dönt – csak azután, hogy az orvosi stáb megvizsgálja a játékost, aki combsérülése után jelenleg is rehabilitációs munkát végez és a felépülésén dolgozik.

Alexandre Pato érkezése viszont hamar eldönteheti Falcao sorsát – ha ugyanis a brazil aláír a csapathoz, akkor Falcaót a Chelsea szinte biztosan visszaküldi a Monacóhoz.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik