Chelsea: 50 millió euró plusz Szalah a madridi sztárért?

Vágólapra másolva!
2015.06.25. 09:35
null
Antoine Griezmann (balra) igencsak kapós lett (Fotó: Action Images)
Olasz lapértesülés szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea hatalmas ajánlatot készül tenni Antoine Griezmannért.

 

A „matracosok” egy évvel ezelőtt 26.4 millió euróért szerződtették a Real Sociedad futballistáját, aki alaposan megszolgálta a vételárát: a 24 éves francia támadó 22 bajnoki találattal az Atlético Madrid házi gólkirálya lett, csak Cristiano Ronaldo (48) és Lionel Messi (43) előzte meg.

Nagyszerű teljesítményével számos klub figyelmét magára vonzotta, érdeklődik iránta a Bayern München és a Monaco is, de a La Gazzetta dello Sport szerint a Chelsea igencsak masszív ajánlattal próbálja beelőzni a vetélytársakat.

A lap szerint a londoni „kékek” 50 millió eurót, illetve a szintén sok klubhoz csábított Mohamed Szalah játékjogát is adnák az Atlético klasszisáért.

Az egyiptomi szélső jelenleg kölcsönben a Fiorentinát erősíti, 16 bajnokin hat góllal és három gólpasszal járult ahhoz, hogy az együttes a negyedik helyen végezzen a Serie A-ban, emellett az Európa-ligában egy gólt és egy gólpasszt jegyzett, az Olasz Kupában pedig kétszer volt eredményes a „violák” mezében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik