Bolton: Bogdánt a Mainz és a Fulham figyeli, Butland jöhet?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.25. 08:03
Az angol második ligás Bolton Wanderers labdarúgócsapata az egyszeres angol válogatott Jack Butlandet szerződtetheti, ha Bogdán Ádám, a klub magyar kapuvédője távozik a nyári átigazolási időszakban – írja az angol transzferhírek (nem feltétlenül megbízható...) specialistájának számító rutinos újságíró, Alan Nixon.

Nixon szerint a Bolton az anyagi problémái miatt kényszerülhet arra, hogy piacra dobja Bogdán Ádámot, akit a szintén a Championshipben szereplő Fulham és a német élvonalbeli Mainz is figyel. Amennyiben Bogdán távozik, akkor a Boltonnál Andrew Lonergan marad az egyetlen felnőtt kapus, így mindenképpen igazolni kell a helyére – itt jön be a képbe a Stoke-nál leginkább a kispadon ücsörgő Jack Butland.

A szabadúszóként dolgozó – korábban az Independentnek, a Daily Mirrornak, mostanában leginkább a Sunday People-nek író – Alan Nixon az átigazolási pletykák rutinos és nagyüzemi terjesztőjének számít, többek között azért is, mert korábban részvényesként belső információkat kaphatott a Proactive ügynökségtől (ma Formation Group).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik