Balotellivel nincs barátságos meccs, megint elborult az olasz agya - képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.05. 22:21
null
Balotelli nem nyugszik (Fotó: dailymail.co.uk)
Mario Balotelli, a Liverpool futballistája egy pillanatra sem nyugszik. Ha egy átlagos felkészülési mérkőzésről is van szó, azt is komolyan veszi az olasz. Talán egy kicsit túlságosan komolyan is…

A liverpooliak a válogatott szünetben is edzésben akarnak maradni, így szerveztek gyorsan egy edzőmeccset a másodosztályba visszajutott Wolverhampton ellen. A találkozón természetesen lehetőséget kapott a nyáron szerződtetett Mario Balotelli is, aki azonban a vártnál egy kicsit lelkesebben vetette bele magát a találkozóba.

Az angol riportok szerint az olasz a zárt kapus meccsen egy teljesen ártalmatlan ütközés után egy pillanat alatt felkapta a vizet, majd neki akart rontani a „farkasok" döbbent védőjének. Balót végül csapattársa, Kolo Touré állította meg, és fogta le.

Amikor azonban a játékszabályokat magyarázó játékvezetőnek is neki akart menni a csatár, végül úgy döntöttek a liverpooli edzők, inkább leveszik a pályáról, nehogy még nagyobb baj legyen.

Kolo Touré fogta le az olaszt, akit a balhé után le is cseréltek azonnal (Fotó: dailymail.co.uk)
Kolo Touré fogta le az olaszt, akit a balhé után le is cseréltek azonnal (Fotó: dailymail.co.uk)

Zárásként pedig álljon itt egy rövid idézet Brendan Rodgerstől: „Mario egy okos srác, pontosan tudja, hogy ez az utolsó lehetősége. Meglátják, meg fog változni Liverpoolban..."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik