Az MU-s „gerrardozásán” röhög Anglia, a Hodgson-mosolyból mém lett

Vágólapra másolva!
2015.02.17. 12:46
A Preston North End–Manchester United (1–3) labdarúgó FA-kupa-találkozón rengeteg furcsa jelenet volt. Három érdekes manchesteri gól is született, ráadásul a találkozó nem csak az MU-találatok miatt marad emlékezetes.

Ha Wayne Rooney „műrepülése” nem lett volna elég, Daley Blind is adott témát a futballkedvelőknek. A holland egy egyszerű passzba bonyolódott bele, majd esett el a saját lábában. Wayne Rooney „műrepülése” nem lett volna elég, Daley Blind is adott témát a futballkedvelőknek. A holland egy egyszerű passzba bonyolódott bele, majd esett el a saját lábában.

A Twitteren természetesen azonnal lecsaptak a mozdulatra, és a drukkerek már azt kutatják, vajon miből, és mennyit ivott az Ajaxtól majd' húszmillió euróért szerződtetett futballista, akinek esése a közösségi oldalakon csak úgy terjedt: a „gerrardozás” – utalva ezzel a liverpooli klasszis híres esésére.

Meglepetésre a mémtornádó azonban nem a hollandot, hanem az angol válogatott szövetségi kapitányát, Roy Hodgsont kapta fel, akinek gumiarcától talán Jürgen Klopp is megrémülne.

Az angolok kapitánya a nyolcaddöntő sorsolásánál segédkezett, és a golyó kihúzásánál sikerült egy olyan mosolyt eleresztenie, amely azonnal kiakasztotta a mémgyárosokat.

Az eredeti Hodgson-mosoly (Fotó: Twitter)
Az eredeti Hodgson-mosoly (Fotó: Twitter)
Hodgson mindent kézben tart (Fotó: Twitter)
Hodgson mindent kézben tart (Fotó: Twitter)
Roy Napóleon (Fotó: Twitter)
Roy Napóleon (Fotó: Twitter)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik