Aston Villa: a klub korábbi kiválósága a menedzsert bírálja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.21. 13:58
Andy Gray, az Aston Villa korábbi skót válogatott labdarúgója szerint a birminghami klub szemernyit sem lépett előre az elmúlt 12 hónapban.

A hétvégén lezárt egy rossz sorozatot az Aston Villa, hiszen négy vesztes mérkőzés után 0–0-t játszott a Southamptonnal, de már csak öt pontra van a kiesőzónától.

Míg az előző szezonban sok dicséretet kapott az együttest drasztikusan megfiatalító Paul Lambert menedzser, most többen is komolyan kritizálják őt, így a csapat korábbi skót válogatottja, Andy Gray is.

„Nagyon aggódom a Villa miatt, mind rövid-, mind pedig hosszú távon. Az én türelmem elfogyott Paul Lamberttel szemben. A Villa ugyanis nem jobb, mint 12 hónappal ezelőtt, sőt, rosszabb is. Még annál is, amit Alex McLeish irányításával ért el” – mondta Andy Gray a talkSPORT-nak adott interjújában.

Az egykori csatár hozzátette, jó dolog az, hogy a Villa ennyi fiatalt hoz a csapatba, csak az a kár, hogy ezek a játékosok nem elég jók.

„Nem tudom, hogy miként lehet tíz hazai meccset is elveszíteni. Erre még egyetlen Aston Villa sem volt képes. Azt sem értem, hogy a Southampton ellen harminc százalékban birtokoljuk a labdát, és utána azt mondjuk, hogy ez milyen nagyszerű pontszerzés. Mert ez nem az.”

Gray kitért a Villa esetleges eladására is: szerinte az intő jel lehet, hogy Randy Lerner tulajdonos egyre kevesebb időt tölt a Villa Parkban, és egyre ritkábban tűnik fel a meccseken is. Ez arra is utalhat, hogy az amerikai üzletember is kiábrándult a csapatból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik