Arsenal: Wilshere hétfőn a tartalékok meccsén térhet vissza

Vágólapra másolva!
2012.09.27. 13:19
Arsene Wenger, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal menedzsere megerősítette, a hosszú sérüléséből felépülő Jack Wilshere hétfőn, az U21-es csapat West Bromwich Albion elleni mérkőzésén újra pályára léphet.

A 20 esztendős középpályás térd- és bokasérüléséből felépülve tizennégy hónap után léphet pályára ismét mérkőzésen. A zökkenőmentes regenerálódás érdekében azonban még csak az Arsenal U21-es csapatának West Bromwich elleni hétfői találkozóján jut szóhoz.

„Körülbelül hatvan percet már játszani fog hétfőn az U21-es csapatunkban – mondta Arsene Wenger. – Tizennégy hónapja nem játszott, így újabb fontos lépést tesz az első csapatba való visszatérés felé, és egy kicsit a sajtót is megnyugtathatja.”

Wenger hozzátette, nem örülne neki, ha Roy Hodgson szövetségi kapitány behívná az októberi világbajnoki selejtezőkre készülő angol válogatott keretébe Wilshere-t.

„Azt hiszem, ez túl korai lenne számára. Hangsúlyozom, tizennégy hónapig nem lépett pályára” – mondta a francia szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik