Arsenal: Wilshere gyorsan gyógyul, és sírig tartó klubhűséget ígér

Vágólapra másolva!
2011.11.09. 10:46
Jack Wilshere, az Arsenal labdarúgója örömmel nyugtázta, hogy a hétfői röntgen bokája gyors gyógyulásáról tanúskodik, s ha már az ifilmlondon kameravégre kapta és feltette neki a kérdést, megígérte: karrierje végéig az „ágyúsoknál" futballozik majd.

„Elkeserítő, hogy heteket ki kell hagynom, de december közepén vélhetően bekapcsolódhatok az edzésekbe, és onnantól már csak a főnökön múlik, mikor tesz be a csapatba" – mondta Wilshere, akit fáradásos töréssel operáltak, és eleinte úgy tűnt, játékára február előtt nemigen számíthat Arsene Wenger menedzser.

E bejelentést követően érkezett a kérdés a kiskora óta az Arsenalban pallérozódó fiatal játékoshoz, hogy „örökké" ebben a klubban akar-e futballozni.

„Megígérem, igen. Kilencéves korom óta itt vagyok, megtanultam imádni a klubot. Végignéztem több játékosgarnitúra beérését, Vieiráékat, Bergkampékat, Fabregasékat, aztán láttam (többségüket) elmenni. Most van egy olyan fiatal mag, Ramsey, Kieran Gibbs és jómagam, amely remélhetőleg képes lesz valami különlegeset alkotni. Imádom a klubot, szeretnék részese lenni a jövőjének."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik