Arsenal: Wenger szerint nincs szükségük Fabregasra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.26. 15:43
Arsene Wenger, az angol Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere szerint értelmetlen lett volna újra átigazolni Cesc Fabregast.

Az Arsenal egykori kapitánya tavaly nyáron csatlakozott a Chelsea-hez, miután megvették 36 millió euróért a Barcelonától.

„Sokan lettünk volna egy poszton. Nemcsak Alexis Sánchez és Mesut Özil, de Jack Wilshere, Alex Oxlade-Chamberlain és Aaron Ramsey is a rendelkezésünkre áll” – mondta Wenger arra a kérdésre, hogy miért utasította el Fabregas szerződtetését.

„Ha egy nagy játékos elmegy a csapatból, mindenki azt mondja, hogy szerződtetned kell egy másikat, aki hasonló képességekkel rendelkezik, de nem költhetünk el annyi pénzt, hogy vissza tudjon jönni, mivel már többen vannak a helyén.”

José Mourinho, a Chelsea menedzsere a rangadó előtti sajtótájékoztatón elmondta, hogy nem tart attól, hogyan fogadják az Arsenal szurkolói Cesc Fabregast.

„Nem aggódom miatta. Frank Lampard már a Manchester City játékosaként jött a Stamford Bridge-re, és a szurkolók jól fogadták – mondta Mourinho. – Azt tudom, miért választott minket, arról nincs tudomásom, miért nem tért vissza az Arsenalhoz. Megígértem neki, hogy olyan csapatot építünk, amely illik a stílusához, és fontos szerepe lesz a játékunkban.”

ANGLIA, PREMIER LEAGUE
34. FORDULÓ

14.30:Everton–Manchester United(Tv:DIGI Sport1)
17.00:Arsenal–Chelsea(Tv:DIGI Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik