Arsenal: „Wenger menesztése? Nézzék meg a mostani MU-t…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.27. 17:27
David Seaman, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal korábbi kapusa kiállt az utóbbi hetekben egyre többet kritizált Arsene Wenger menedzser mellett.

David Seaman 1990 és 2003 között volt az Arsenal játékosa, ezalatt 405 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, a kapus hét éven át együtt dolgozott Arsene Wengerrel.

Az 52 éves Seaman nem érti azokat a szurkolókat, akik Wenger távozását követelik, és figyelmeztetett, hogy a menedzser elküldésével a gárda hasonló helyzetben találhatja magát, mint a rivális Manchester United, amely Alex Ferguson visszavonulása óta jobbára csak szenved.

„Elegem van már az Arsenal körüli negatív hangokból. Küldjék el Wengert? Én nem gondolom, hogy ezt kellene tenni, nagy rajongója vagyok. Várjuk meg a szezon végét, aztán nézzük meg, mi a baj, ennek alapján lehet szortírozni.”

„Wenger nagyszerű menedzser. Évekig dolgoztunk együtt, zseniális volt. Teljes mellszélességgel kiállok mellette. Nézzék meg a Manchester Unitedet, mi folyik ott, amióta elvesztették Fergusont. Wengeren mindig óriási a nyomás, egészen addig az is lesz, amíg meg nem nyeri a bajnokságot. Az Arsenal szurkolói frusztráltak, ezt megértem, én is sokszor az vagyok, de ne legyenek negatívak, próbáljanak meg pozitívak maradni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik