Arsenal: „Wenger hibázott, minden poszton erősíteni kell”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.24. 16:26
Aliser Uszmanov, az Arsenal labdarúgócsapatának résztulajdonosa elmondta, Arsene Wenger, az „ágyúsok” francia menedzsere hibázott a nyári átigazolási időszakban.

„Őszinte leszek, minden poszton erősíteni kell ahhoz, hogy felvehessük a versenyt az európai elittel, és így a jövőben legyőzhessünk olyan csapatokat, mint a Chelsea, a Manchester City, a Real Madrid, valamint a Barcelona” – mondta a CNBC-nek Uszmanov, aki szerint a nyáron majd' 100 millió eurót költő Wenger rossz döntéseket hozott. Uszmanov, aki szerint a nyáron majd' 100 millió eurót költő Wenger rossz döntéseket hozott.

„Arsene Wenger a világ egyik legjobb edzője, ehhez nem férhet kétség, de ő is ember, hibázhat. El kell ismernie, hogy rosszul döntött, és nem a megfelelő játékosokat hozta a csapathoz, hiszen csak így fejlődhet. Sokan elégedettek lennének, ha továbbjutnánk a BL csoportköréből, majd a nyolcaddöntőben elbuknánk, de én ezt nem tudom elfogadni. Ebben a csapatban ennél sokkal több van" – tette hozzá az orosz üzletember.

Az „ágyúsok” 12 forduló alatt 17 pontot gyűjtöttek, ez a londoniak történetének legrosszabb szezonkezdete a Premier League-ben. A BL-ben csoportja második helyén áll az Arsenal, öt ponttal megelőzve a harmadik Anderlechtet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik