Arsenal: Van Persie ott lehet a Tottenham elleni szerdai derbin

Vágólapra másolva!
2010.04.09. 13:21
Az Arsenal orvosi stábja szerint Robin van Persie most már tényleg nagyon hamar csatlakozik az első csapat edzéseihez, amiből egyes merészebb angol lapok azt a következtetést vonták le, hogy a holland támadó pályára léphet az ősi rivális Tottenham elleni derbin az angol labdarúgó-bajnokság szerdai játéknapján.

„Robin nagyon rövid időn belül teljes edzésmunkát végezhet az első csapattal" – jelentette ki Colin Lewin, a klub fizioterapeutája a klub hivatalos honlapján Lewin a szintén hosszú ideje sérült Johan Djourou és Kieran Gibbs közeli visszatérését is megjövendölte, míg Cesc Fabregasról azt mondta: kényelmesen felépül a világbajnokságig.

A novemberben a holland válogatott mérkőzésén bokaszalag-sérülést szenvedő Van Persie hetek óta labdás edzéseket végez, és mozgását legutóbb Arsene Wenger menedzser is igen biztatónak nevezte. Hosszú kihagyása ellenére a támadó hét találattal holtversenyben még mindig harmadik az Arsenal bajnoki házi góllövőlistáján.

Az "ágyúsok" a hét végén nem lépnek pályára, mivel a Tottenham elleni bajnokijukat az ellenfél FA-kupa-elődöntője miatt szerdára halasztották; egyes angol lapok szerint elképzelhető, hogy Van Persie a Premier League e kulcsfontosságú mérkőzésén visszatér a sérülések sújtotta csapatba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik